نكاتي براي مديريت آشپزخانه

۲۶ بازديد

آشپزخانه از جمله مكان هاي مهم در خانه است كه مرتب و تميز بودن آن بسيار مهم است و احساس خوبي به اعضاي خانواده مي دهد. مديريت آشپزخانه با پنج نكته طلايي آسان و شيرين تر مي شود.

چيدمان ظروف آشپزخانه, نكاتي براي چيدمان آشپزخانه


وسايل را هوشمندانه تر نگه داريد

چيدمان ظروف آشپزخانه, نكاتي براي چيدمان آشپزخانه


هر چيز را در جايي نگه‌داريد كه از آن استفاده مي‌كنيد. قابلمه و ماهيتابه‌ها بهتر است در نزديكي محدوده‌ي آشپزي نگه‌داريد. كاسه‌هايي كه براي مخلوط كردن غذا از آن استفاده مي‌كنيد را نزديك مكان آماده كردن مواد غذايي بگذاريد. بشقاب، ليوان و ظروف لب تخت در نزديكي ماشين ظرف‌شويي باشند.

دسته‌بندي و نگه‌داري

چيدمان ظروف آشپزخانه, نكاتي براي چيدمان آشپزخانه


اشياي مشابه را با هم گروه‌بندي كنيد. قوطي، سيني و هر چيزي كه براي آشپزي از آن استفاده مي‌كنيد را دريك كابينت بگذاريد. تمامي قاشق‌هاي چوبي را در يك خمره يا ظرف قرار دهيد. همه‌ي ادويه‌جات در يك كشو باشند.

دسترسي راحت

چيدمان ظروف آشپزخانه, نكاتي براي چيدمان آشپزخانه


وسايلي كه بيشتر به آن نياز داريد را در مكاني كه بيشتر در دسترس است نگهداري كنيد. چيزهايي كه بيشتر استفاده مي‌كنيد را در چشم بگذاريد. وسايل سنگين را در قفسه‌اي پايين و چيزهايي كه كمتر به آن نياز داريد را در كابينت‌هايي كه در ارتفاع هستند و يا در جاي ديگري از خانه بگذاريد. ( از يك چهارپايه تاشو در دسترس، براي اين‌گونه موارد استفاده نماييد )؛ براي مثال، اگر از يك بشقاب بوقلمون بسيار بزرگ، يك بار در سال استفاده مي‌كنيد، اصلاً نياز نيست آن را داخل آشپزخانه نگهداري كنيد. در عوض آن را در يك قفسه‌ي بالا در انباري يا گاراژ قرار دهيد.

منبع: https://www.beytoote.com/mode/decor/tips1-kitchen-manager1.html

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.